Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Stek Wonen

Stek Wonen beheert ongeveer 6.700 woningen, 300 garages en een klein aantal bedrijfsruimten in Hillegom, Lisse en Teylingen. Daarnaast bouwen zij nieuwbouwprojecten voor sociale huurwoningen.

Bij Stek Wonen draait alles om het woon- en leefgenot van de klant en een goede kwaliteit dienstverlening. Ze zetten zich in voor goede betaalbare woningen in prettige buurten en streven ernaar om ook een maatschappelijk betrokken partner te zijn.

Er werken ruim 80 mensen om deze visie dagelijks waar te maken.

Doelstelling
Het informeren en vermaken van bezoekers in de wachtruimte.

Resultaat
Het TINS narrowcasting systeem is gekoppeld aan een al bestaand scherm in de wachtruimte op het hoofdkantoor in Lisse. Er wordt met name organisatienieuws verstrekt om wachtende bezoekers een goede indruk te geven wat Stek Wonen precies doet en hoe dit vormgegeven wordt. Leuke eigen ontwikkelde animaties omtrent het betalen van huur en het indienen van reparatieverzoeken worden afgewisseld met informatie over nieuwe projecten en opleveringen.

Daarnaast is er ruimte voor algemeen nieuws, zoals het weer, verkeersinformatie, lokaal nieuws en de laatste filmtrailers.

Instragram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

 
Stek Wonen | Merit Media

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.