Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Samsung

Samsung is al meer dan 70 jaar toonaangevend op het gebied van innovatie binnen de (consumenten) electronica.  Hun ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten hebben de geschiedenis van de digitale revolutie voor een deel vormgegeven.

Samsung Nederland heeft dagelijks de uitdaging om hun nieuwe vindingen tussen de oren van het grote publiek te krijgen en hen te verleiden tot de aanschaf van wederom een nieuwe technologische innovatie terwijl de voorganger waarschijnlijk nog prima werkt.

Zoals vroeger gold: zien is verkopen, is het tegenwoordig meer: ervaren is verkopen.

Om deze reden is Merit Media al een aantal keren ingeschakeld voor de ontwikkeling van specifieke interactieve narrowcasting oplossingen, zoals een TouReg toestellenwand met maar liefst 17 gekoppelde Samsung telefoons, de promotie van Pingen op een Samsung smartphone als ook een heuse interactieve contest ter promotie van de toenmalige nieuwe Swype-techniek op hun nieuwste smartphones.

Betrouwbaarheid van het TINS systeem, onze grafische Flash-ontwikkelingscapaciteit en de 24/7 monitoring op afstand van alle units in het land zijn belangrijke redenen waarom Merit Media narrowcasting partner van Samsung is.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring