U bent hier

Reitsma Groep

Reitsma Groep begeleidt mkb- en grootzakelijke bedrijven bij het implementeren en onderhouden van telecom- en ICT trajecten. Of het nu gaat om cloud oplossingen, het veilig ontsluiten van bedrijfsgegevens, het creëren van mobiele werkplekken, vast-mobielintegratie of hosted telefonie, zij vinden altijd een mogelijkheid om uw bedrijf succesvoller te maken.

Reitsma Groep maakt al een aantal jaar gebruik van ons narrowcasting systeem heeft onlangs uitgebreid. In de nieuwe demoruimtes op het hoofdkantoor in Amersfoort worden 4 schermen aangestuurd door de narrowcasting speler en combineren zij deze uitzending met het geven van eigen presentaties. Op de vestiging in Laren is onlangs een speler aangesloten die dagelijks updates geeft over de nieuwste mobiele telefoons en aanbieders, nieuws, weer, verkeer en meer.

Doelstelling
Het informeren en vermaken van wachtende bezoekers in de showroom en mensen in demoruimte die wachten op een bedrijfspresentatie van Reitsma.

Resultaat
Het nuttig en informatief besteden van eventuele wachttijd. Door het tonen van telecom commercials kan een verkoper makkelijk inhaken bij een klant en kunnen wachtende klanten in de demoruimte alvast wat (bedrijfs)informatie tot zich nemen voordat de eigen presentatie van Reitsma begint.

Twitter update
Contact

We willen graag contact met u!

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

 

Narrowcasting in de retail: Reitsma Telecom | Merit Media

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.