Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Raben Netherlands B.V.

Raben Netherlands B.V. is onderdeel van de Raben Group en zijn al meer dan 80 jaar actief op de Europese markt en biedt hier uitgebreide logistieke diensten aan. Deze moedermaatschappij heeft inmiddels vestigingen in meer dan 10 Europese landen en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de Centraal- en Oost Europese markt.

De oorsprong van de Raben Group ligt in Nederland, waar zij al sinds 1931 actief zijn. Ze zijn begonnen in Winterswijk, waar ook het idee is ontstaan dat aanleiding gaf tot de oprichting van de Raben Group. Om een betere positie op de markt te bekleden en door de groei van de organisatie, zijn ze begin 2012 verhuisd naar een nieuw distributiecentrum op logistiek bedrijvenpark Vorstengrafdonk in het Brabantse Oss.

Doelstelling
Het informeren van zowel bezoekers als het eigen personeel over het laatste bedrijfsnieuws, facilitaire mededelingen, veiligheidsitems, nieuws, weer en natuurlijk verkeer.

Resultaat
Op het hoofdkantoor in Oss wordt het TINS narrowcasting systeem ingezet om zowel de bezoekers als het eigen personeel te informeren. Dit heeft geresulteerd in een aantal schermen op strategische posities, gekoppeld aan verschillende netwerken om de communicatiestromen te splitsen. Zo hangt er een scherm bij de centrale ingang/ entree waar bezoekers welkom worden geheten en worden voorzien van algemeen Raben nieuws.

Verder hangt er een scherm op een centrale plek in het kantoorgedeelte, waarbij de nadruk ligt op interne communicatie. Tot slot worden de chauffeurs op de werkvloer/ distributiecentrum op de hoogte gehouden van actuele file-informatie en logistiek nieuws.

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring