Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Praxis Megastore Leiderdorp

Praxis is een van de grootste kluswinkels van Nederland. Het moederbedrijf van Praxis (Maxeda DIY Group) is met haar ketens Praxis en Formido zelfs de grootste doe-het-zelf-retailer in de Benelux. Deze groep wordt vertegenwoordigd door in totaal 370 winkels en meer dan 6000 medewerkers.

Een belangrijk onderdeel binnen dit concern is Praxis met in totaal 109 winkels van minimaal 2000 m2. Verder zijn er 24 Megastores, 9 Praxis Tuincentra, 3 Praxis om de Hoek winkels en 1 online winkel. Miljoenen klanten hebben hier een uitgebreide keuze uit meer dan 60.000 doe-het-zelf artikelen.

Eén van de Megastores is te vinden in Leiderdorp. Zowel de beginnende als ervaren makers kunnen hier terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen, gereedschappen en accessoires om het huis nog mooier te maken.

Doelstelling
Het informeren, motiveren en stimuleren van alle bezoekers van Praxis Leiderdorp.

Resultaat
Achter de kassa’s zijn een 3-tal nieuwe 65 inch Philips monitoren geplaatst waarop gerichte content wordt weergegeven. De laatste acties en aanbiedingen, productfilmpjes en algemeen nieuws wisselen elkaar hier af om de bezoeker nog beter te informeren over de dienstverlening van Praxis Leiderdorp.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring