Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

PBM Express B.V.

PBM Express B.V. is een groothandel in Dordrecht (kantoor, showroom en magazijn) volledig gericht op de verkoop van een breed scala aan collectible merchandise (replica’s, polystone figuren, actiefiguren) en gelicenseerd exclusief speelgoed.

Ze beschikken over een groots opgezet distributienetwerk verspreid over heel Europa en de Verenigde Staten. Hierbij kun je denken aan zowel grote als kleine winkelketens, videotheken en detailhandels. De gemeenschappelijke deler is dat zij allen gespecialiseerd zijn in fantasy, comics, films, games en speelgoed.

Doelstelling
Het implementeren van een handig systeem om snel en efficiënt informatie uit te wisselen tussen verschillende afdelingen (verkoop en logistiek).

Resultaat
Op het centrale kantoor in Dordrecht is op een strategische plek een 43 inch monitor van Philips geplaatst die aangestuurd wordt door het TINS narrowcasting systeem. Het scherm wordt niet op een traditionele manier gebruikt om de interne communicatie te vergroten (berichten vanuit het management naar de medewerkers), maar juist als ondersteunende tool in de dagelijkse werkzaamheden.

De afdelingen verkoop en logistiek plaatsen hier voor elkaar berichten op omtrent de inhoudelijke stand van zaken. Inkomende orders, picklijsten, de dagelijkse bezetting van de afdelingen en agenda’s voor de komende maand(en) worden op een dynamische wijze op het scherm gepresenteerd.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring