Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

National Oilwell Varco (Rig Systems)

National Oilwell Varco (Rig Systems) is een onderdeel/divisie van moederbedrijf National Oilwell Varco. Met verschillende divisies over de wereld is dit een belangrijke speler op het gebied van geavanceerde onderdelen en technieken voor de oliewinning.

De divisie Rig Systems in Etten-Leur richt zich volledig op het maken van zeer geavanceerde olie-boorsystemen, machines en aanverwante onderdelen. Het totale terreinoppervlak beslaat 35.000 vierkante meter en er werken 140 mensen om deze services te kunnen leveren.

Doelstelling
Het informeren van bezoekers en eigen medewerkers bij de receptie en in de kantine.

Resultaat
Bij de receptie en in de kantine hangen op strategische plekken schermen waar bezoekers en eigen medewerkers volledig op de hoogte worden gehouden van het laatste organisatie nieuws. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van verschillende TINS narrowcasting systemen, zodat de content specifiek aangeboden kan worden aan de verschillende doelgroepen binnen het pand.

Bij de receptie wordt volledig Engelstalig gecommuniceerd gezien het aantal buitenlandse gasten die men hier dagelijks ontvangt. De communicatie in de kantine is Nederlandstalig en richt zich vooral op bewustwording omtrent veiligheid rondom productieprocessen.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring