Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Multicraft Uitzendbureau

Multicraft Uitzendbureau is een uitzendbureau gespecialiseerd in het selecteren en plaatsen van technisch, industrieel, logistiek en administratief personeel. Hierbij besteden zij veel aandacht aan een persoonlijke aanpak en maatwerk. Zowel naar de opdrachtgevers (werkgevers) als naar de klanten (sollicitanten).

Naast uitzenden biedt Multicraft ook diensten op het gebied van detachering, werving & selectie, payrollen en opleiden. Op het gebied van personeelsdiensten hanteren zij dus een grote mate van flexibiliteit. Dit betekent dat opdrachtgevers op ieder moment, in ieder individueel geval, kunnen beslissen welke dienstverlening het beste aansluit op de actuele situatie.

Doelstelling

Het informeren, motiveren en stimuleren van zowel passerend verkeer (externe communicatie) alsmede interne doelgroepen, zoals bezoekers en potentiële kandidaten (interne communicatie).


Resultaat
Op het nieuwe (en onlangs volledig verbouwde) hoofdkantoor van Multicraft in het centrum van Zaandam hebben wij een volledig nieuwe installatie verzorgd. Het kantoor bevind zich midden in het centrum van Zaandam naast het centraal station, direct gelegen aan het drukste kruispunt van de stad.

In de etalage van het kantoor hebben we een tweetal 55 inch High Bright schermen van LG geïnstalleerd met een lichtopbrengst van maar liefst 2500 cd/m2. Gezien de grootte van de ramen, de prominente positie en de lichtinval gedurende de dag, hebben we gekozen voor deze zeer solide- en in het oog springende oplossing. Beide schermen worden ingezet als extern communicatieplatform, gericht op passanten en wachtenden aan het kruispunt. Wat betreft content ligt de nadruk op het kort en bondig overbrengen van informatie omtrent openstaande vacatures en posities.

Binnen zijn er een tweetal wachtruimtes voor bezoekers en potentiële kandidaten. Hier hebben we een tweetal 49 inch schermen van LG geplaatst. Wat betreft content ligt de nadruk hier op algemene berichtgeving, informatie over uren-registraties, veiligheidsvoorschriften, regelgeving en overige wetenswaardigheden over Multicraft. Ook is er ruimte voor wat luchtigere informatie, zoals (lokaal)nieuws-, weer en verkeer.

Tot slot hebben we twee presentatieruimtes mogen voorzien van nieuwe schermen. Deze schermen staan niet aangesloten op het TINS narrowcasting netwerk, maar dienen puur voor ondersteuning/gebruik bij presentaties van henzelf. Hier hebben we een 86 inch en een 65 inch scherm van LG geïnstalleerd.

Het TINS narrowcasting systeem wordt ingezet om zeer snel en uiterst professioneel te communiceren naar alle doelgroepen van Multicraft. Alle content hebben we volledig op maat gemaakt conform de huisstijl. 

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444