Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

MBC Telecom

MBC is een organisatie met ruime ervaring op het gebied van zakelijke telecom. De afgelopen 10 jaar heeft MBC veel klanten kunnen ondersteuenen en verder kunnen helpen met complexe vraagstukken op het gebied van integratie, tot het implementeren van gefiscaliseerde choose your own concepten. Met uitbreiding en het landelijk dekkende netwerk is MBC uitgegroeid tot een van de grootste landelijke partners in zakelijk telecom. Op de vestigingen in Hoofddorp en Den Haag informeert MBC haar klanten en bezoekers met het narrowcasting systeem van Merit Media.

Doelstelling
Het informeren en vermaken van bezoekers van de showroom waardoor de wachtijd als minder vervelend, of zelfs als nuttig wordt ervaren.

Resultaat
Door het tonen van het laatste nieuws, weer en verkeer maar ook de laatste telecom commercials worden klanten al wachtende geinformeerd en voelt hun wachttijd als minder onaangenaam. Een commercial of nieuwsbericht op het narrowcasting scherm kan dienen als inhaker voor verkoop personeel maar het wordt veelal ingezet als wachtverzachter.

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444