Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Max en Moore

Max & Moore is een nieuw kantoorcomplex in Amsterdam, het staat in het stadsdeel Buiksloterham (Amsterdam Noord) dat momenteel grondig wordt herontwikkeld. Het complex bestaat uit twee onderling verbonden gebouwen. Er is onder andere een openbaar toegankelijk restaurant gevestigd als ontmoetingsplek voor huurders, omwonenden en bezoekers.

Bij de bouw is sterk ingezet op duurzaamheid, natuurinclusiviteit en gezondheid. Het complex is voorzien van zonnepanelen, een hoogwaardig ventilatie- en luchtbehandelingssysteem, laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen, groene buitenruimtes, dakterrassen en dubbelhoge patio’s. Mede door al deze duurzame voorzieningen is het pand BREEAM Excellent gecertificeerd. Deze certificeringsnorm is de hoogste haalbare standaard op het gebied van duurzaamheid.

Doelstelling
Het optimaliseren van de externe communicatie met huurders en bezoekers.

Resultaat
Het kantoorcomplex heeft 2 aparte entrees, in beide zijn Philips sinage monitoren geplaatst die direct gekoppeld zijn aan het TINS narrowcasting-systeem. De schermen tonen de actuele vertrektijden van het openbaarvervoer via de 9292OV vertrekwijzer. Deze informatievoorziening is onderdeel van het duurzaamheidscertificitaat: BREEAM Excellent welke is behaald.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring