Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Leidse Onderwijs Instellingen (LOI)

De LOI is marktleider op het gebied van flexibel thuis studeren en verzorgt klassikale opleidingen op locaties door heel Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 100.000 mensen een opleiding bij de LOI, waarvan ruim 20.000 een HBO-opleiding bij LOI Hogeschool. Dat maakt de LOI tot een van de grootste en bekendste opleiders van Nederland.

De LOI heeft een aanbod van ruim 1.000 opleidingen op elk niveau, van erkende Master-, HBO- en MBO-opleidingen tot korte programma’s in elke richting. De examinering, mondelinge lessen en klassikale bijeenkomsten vinden deels plaats in de eigen vestiging AandeZijl naast het LOI-kantoorgebouw.

Doelstelling
Actuele en praktische informatie verstrekken aan studenten en examenkandidaten, onder meer als wegwijzer in het gebouw AandeZijl en naar de lokalen waar zij worden verwacht.

Resultaat

Voor de bezoekers van het pand hangen op drie strategische plaatsen informatie-schermen. De schermen zijn hierdoor niet te missen en informeren de bezoekers over de lokalen, lessen, examens en facilitaire mededelingen.

Contact

Merit Media
Lage Mosten, 49
4822 NK Breda

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring