Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

KLM Cabin Flight Support

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is Nederlands grootste luchtvaartmaatschappij. KLM is vandaag de dag de oudste luchtvaartmaatschappij die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert.

Samen met Air France geeft KLM invulling aan haar leidende rol in de Europese luchtvaart. Betrouwbaar en met Nederlands pragmatisme zorgen 34.000 KLM’ers voor vernieuwende producten voor klanten.

Doelstelling
Het informeren van de eigen medewerkers.

Resultaat
Naast alle briefingrooms op het bemanningscentrum op Schiphol, waar al het vliegende personeel van KLM middels de interactieve applicatie van Merit Media gebriefd wordt voor elke vlucht is er nu uitgebreid naar de KLM Flight Support en de purser ruimte. 
Deze ruimten zijn ook alleen bedoeld voor het vliegende personeel en dit is dé plek waar zij terecht kunnen met vragen over bijvoorbeeld de reis, bestemming, hotels etc. Deze divisie werkt puur ter ondersteuning van het eigen personeel. Daarnaast is er nog een ruimte waar met name pursers samenkomen om de vlucht door te nemen en de laatste zaken te bespreken. 

Middels een passieve narrowcasting oplossing wordt het eigen personeel in deze ruimten geinformeerd over algemene zaken, wijzigingen en andere mededelingen.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring