Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Jumping Jack

Jumping Jack is een indoor sportpaleis waarbij de focus volledig ligt op “jumpen” (trampolinespringen) en free-runnen. Er zijn zes verschillende area’s waar je de uitdaging met de zwaartekracht aan kan gaan. Naast high-performance trampolines zijn er o.a. balansbalken, een free-run parcours en een foampit te vinden.

Je kan battlen met vrienden, salto’s leren maken, of een wedstrijd trefballen in de dodgeball area. Het is hier allemaal mogelijk. Dergelijke activiteiten lenen zich natuurlijk uitstekend voor kinderfeesten, groepsuitjes en stuntlessen. In hetzelfde gebouw is ook een sportschool van Club Pellikaan te vinden.

Doelstelling
Het informeren van bezoekers over de activiteiten, mogelijkheden, openingstijden, laatste acties, tarieven en het laatste nieuws van Jumping Jack.

Resultaat
Bij binnenkomst hangen vier schermen achter de receptie. Twee daarvan zijn bedoeld voor Jumping Jack, de andere twee voor Club Pellikaan. De schermen worden door beiden partijen gebruikt voor bovenstaande doelstelling en alle content wordt centraal aangestuurd.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring