Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Janus Vaten B.V.

Het familiebedrijf Janus Vaten, opgericht in 1870, is gespecialiseerd in het produceren en reconditioneren van stalen en kunststof verpakkingen. Met een viertal bedrijfsonderdelen levert Janus Vaten een uniek totaalconcept. De klanten bevinden zich onder meer in de petrochemische en voedingsmiddelen industrie. Naast het leveren halen zij de gebruikte verpakkingen via een recollect-systeem ook weer op bij de klant. Na reconditionering wordt een groot deel van deze gebruikte verpakkingen weer opnieuw ingezet.

Doelstelling
Het informeren en vermaken van eigen medewerkers in de bedrijfskantine van het bedrijf in Oosterhout (NB).

Resultaat
Samen met partner Kanish Media hebben we het TINS narrowcasting systeem opgeleverd in de bedrijfskantine van Janus Vaten in Oosterhout (NB). Op een modern scherm, die strategisch geplaatst is in de ruimte, worden de eigen medewerkers volledig op de hoogte gehouden van het laatste organisatie nieuws.

De nadruk van de communicatie ligt hierbij op bedrijfsveiligheid. Er worden diverse filmpjes getoond (volledig in de Janus Vaten huisstijl, ontwikkelt door Kanish Media), waarbij allerlei veiligheidsmaatregelen besproken worden. Daarbij kan je denken aan regelgeving omtrent het dragen van de juiste bedrijfskleding, roken en toegestane snelheden op het terrein. Merit Media heeft op verzoek een informatie-template ontwikkelt, zodat de lokale gebruiker zelf in enkele seconden informatie kan publiceren op het scherm.

Daarnaast worden er tal van andere zaken getoond om de amusementswaarde wat te verhogen, zoals de nieuwste filmtrailers, lokaal nieuws en speciale evenementen.

Instragram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

 
Janus Vaten | Merit Media

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.