Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Jansen Hoveniers

Jansen Hoveniers combineert al dertig jaar creativiteit en passie voor het hoveniersvak. Landschappelijke tuinen, sfeervolle luxueuze stadstuinen, strakke kasteeltuinen of tuinen in een bosrijke omgeving: Jansen Hoveniers ziet overal een uitdaging in en creëert tuinen die de zintuigen prikkelen en zorgt dat tuindromen tot leven komen.

Het bedrijf is gevestigd in Sint Willebrord en voornamelijk opererend in de regio’s Brabant, Rotterdam, Zeeland, Vlaanderen en Drechtsteden. Door de ligging in het zuiden des lands worden ze ook regelmatig ingeschakeld voor bijzondere projecten in België en Frankrijk.

Doelstelling
Het informeren van bezoekers en eigen medewerkers bij de receptie en in de kantine.

Resultaat
Door de sterke positionering in de markt en bijbehorende herkenbare huisstijl, is het de wens om deze beleving zo crossmediaal mogelijk te implementeren. Bij zowel de receptie als in de kantine zijn twee nieuwe Philips monitoren geplaatst ter verbetering van zowel de externe als interne communicatie. Merit Media heeft hiervoor diverse content-items in de huisstijl van Jansen Hoveniers ontwikkelt voor gebruik op deze schermen.

De communicatie bij de receptie is met name gericht op de algehele beleving van Jansen Hoveniers. Prachtige zelfgemaakte projectvideo’s worden afgewisseld met fotomateriaal en diverse pay off’s.

Het scherm in de kantine wordt ingezet ter verbetering van de interne communicatie en is dus volledig gericht op communicatie naar de eigen medewerkers toe. Verjaardagen, facilitaire mededelingen, algemeen organisatorisch nieuws, lokaal nieuws en natuurlijk weer en verkeer wisselen elkaar hier af. Elke ochtend, voordat iedereen vertrekt naar de verschillende projecten, komt men samen in de kantine. Een mooi moment om iedereen bij te “praten” over het reilen en zeilen bij Jansen Hoveniers.

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444