Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Inventive

Inventive Software is al bijna 30 jaar producent, leverancier en implementatiepartner van het Inventive ERP-systeem en biedt meer dan 1.300 functies in één platform dat bereikbaar is via het internet of on-premise. De software ondersteunt dagelijks meer dan 12.000 gebruikers bij het succesvol realiseren van projecten en het voeren van haar financiële administratie. Inventive biedt de mogelijkheid om de software aan te schaffen via het pay-per-use model. Alleen betalen voor de functionaliteit die daadwerkelijk wordt verbruikt, net als met uw energierekening.

Doelstelling
Het weergeven van interne data en het informeren van bezoekers en eigen personeel.

Resultaat
Door middel van een intelligente XML-koppeling met het Inventive7 ERP pakket kunnen Inventive gebruikers volledig automatisch hun interne data via het TINS narrowcasting systeem tonen aan haar medewerkers en bezoekers. Op deze wijze blijft de waardevolle informatie -zoals kengetallen, projectindicatoren en bijvoorbeeld personeelsaangelegenheden- niet alleen beperkt tot een aantal functionarissen, maar kan iedere medewerker, of deze nu wel of niet met een terminal werkt, op de hoogte worden gehouden van het reilen en zeilen van de organisatie

En dit zonder dat er ook maar iemand aan te pas komt. Volledig automatisch. Het enige dat de organisatie moet doen is het aanvinken van een aantal modules en de combinatie Inventive7 en TINS doen verder elke dag het werk!

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring