Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

GlasGarage

GlasGarage is een landelijke specialist in autoruiten. Zij zijn in korte tijd uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland. Met ruim 100 vestigingen in Nederland (met name shop-in-shops binnen auto- en carrosseriebedrijven) streeft de formule naar landelijke dekking en is er altijd een vestiging in de buurt.

Naast het vervangen en repareren (sterreparaties) van autoruiten, hebben zij hun dienstenpakket in de loop der tijd uitgebreid met o.a. het graveren van kentekens, het plaatsen van ruitenwissers, reparaties- en onderhoud aan airco’s en rainstop coatings. Deze werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd op op één van de + 100 vestigingen door het land, maar ook maken zij gebruik van een mobiele service, waarbij bijvoorbeeld een scheur in de voorruit op locatie gerepareerd kan worden. GlasGarage is daarom 24/7 bereikbaar.

GlasGarage is aangesloten bij de vakgroep “autoruitherstel” van de sectie “specialisten” van FOCWA. Een vereniging die kwaliteits- en gedragsregels opstelt en controleert om de kwaliteit in de branche te bevorderen. Daarnaast hanteert GlasGarage diverse kwaliteitskeurmerken. Zo werken zij enkel met OEM-producten (Original Equipment Manufacturer) m.b.t. de gebruikte materialen, zijn zij aangesloten bij Glasgarant en zijn zij een VOC-gecertificeerd autoruitspecialist.

Eind 2015 is GlasGarage overgenomen door Belron, ’s werelds grootste organisatie op het gebied van reparatie en vervanging van voertuigbeglazing, waaronder ook de Nederlandse firma’s Carglass en Autotaalglas vallen.

Doelstelling
Het informeren van bezoekers en wachtende klanten in de ontvangst/ wachtruimtes en het aangenamer maken van de eventuele wachttijd.

Resultaat
Middels moderne schermen in de ontvangst/ wachtruimtes van haar franchiselocaties informeert GlasGarage haar bezoekers en wachtende klanten over het laatste GlasGarage nieuws, diensten en acties. Om de eventuele wachttijd aangenamer te maken wordt deze informatie afgewisseld met algemeen nieuws- weer en verkeer, social media en actuele commercials.

Doordat GlasGarage een franchiseformule is wordt alle content centraal aangestuurd door de afdeling marketing op het hoofdkantoor in Breda. Via uitzendgroepen, speellijsten en agenderingen binnen het TINS narrowcasting systeem is het uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijk om de content op landelijk en lokaal niveau te beheren. De herkenbare huisstijl en tone-of-voice van GlasGarage zijn hierin bepalend en wordt dagelijks gecontroleerd door de TINS Management Desk van Merit Media.

Benieuwd naar de speellijst/ content? Klik dan hier!

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

 
GlasGarage | Merit Media

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.