Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Fokker

Fokker Technologies is een Nederlandse fabrikant van vliegtuigonderdelen. Fokker Technologies is een concern dat bestaat uit vier verschillende bedrijfsonderdelen: Fokker Aerostructures, Fokker Landing Gear, Fokker Elmo en Fokker Services.

Fokker is een krachtige speler in de wereldluchtvaartindustrie met een jarenlange ervaring in het bouwen en onderhouden van moderne vliegtuigen.

Het Nederlandse bedrijf telt bijna 5.000 medewerkers en heeft vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Doelstelling
Als onderdeel van het 'Acting As One Fokker' project, waarbij het concern alle onderdelen als één duidelijk gezicht naar de markt wil laten zijn, is gestart met een personeelsconcept GP2W, of te wel Great Place To Work. Binnen dit concept worden personeelsleden gestimuleerd het maximale in henzelf naar boven te halen door middel van een uiterst prettige werkomgeving te creëren. Eén van de belangrijke peilers daarvan is de interne informatievoorziening binnen het gehele bedrijf op alle geografische Fokker-locaties.

Resultaat
Na een duidelijke selectie en externe advisering vanuit Berenschot is gekozen voor de narrowcasting oplossing van Merit Media. Door middel van narrowcasting schermen op locaties in Nederland, Singapore en de Verenigde Staten wordt dagelijks met alle Fokker-medewerkers gecommuniceerd. Het systeem heeft intern de naam: FokkerTV.

Narrowcasting bij Fokker: FokkerTVDit kanaal verschaft onder andere informatie over beleidsbeslissingen, kerncijfers, nieuwe contracten of klanten. Maar de schermen vertonen ook informatie over verjaardagen van collega's, personeelsevenementen, onderhanden werk in de hangars of speciale bijeenkomsten. Uiteraard worden de speellijsten afgewisseld met trivia als weer & verkeer en algemeen nieuws. En uiteraard alles in de juiste taal én de juiste tijdszone.

 

Contact

Merit Media
Lage Mosten, 49
4822 NK Breda

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring