Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Damen Drukkers

Damen Drukkers in Werkendam is een familiebedrijf gespecialiseerd in drukwerk. Ze zijn gespecialiseerd in topkwaliteit vellenoffset in hoge oplages, maar omdat ze graag over de gehele linie ontzorgen, verzorgen ze evengoed kleine oplages. Zo drukken ze o.a. brochures/ catalogi, boeken, corporate drukwerk, folders, magazijnes/ tijdschriften en flyers.

Dit gehele drukproces wordt begeleid door vakmensen met passie voor mooi drukwerk, waarbij men bereid is om te investeren in de nieuwste technologieën en technieken. Op een enkele afwerking na, wordt dit hele proces in eigen huis verzorgt.

Doelstelling
Het informeren van eigen medewerkers op diverse locaties in het pand.

Resultaat
In 2016 is Damen Drukkers verhuisd naar een geheel nieuw pand in Werkendam. Bij deze verhuizing hoorde een volledig nieuwe huisstijl en de wens om middels narrowcasting de interne communicatie te verbeteren. Bij drie verschillende pantry’s (coffeecorners) in het gebouw zijn nieuwe moderne narrowcasting monitoren geplaatst waarop de eigen medewerkers volledig op de hoogte gehouden worden van het laatste organisatie nieuws.

Algemene mededelingen worden afgewisseld met veiligheidsvoorschriften, verjaardagen, leuke wetenswaardigheden en successen. Uiteraard wordt deze informatie afgewisseld met algemeen nieuws en informatie over weer- en verkeer.

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

 
Damen Drukkers | Merit Media

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.