Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

CHC HC Services Africa & Euro-Asia

CHC Helicopter Services Africa & Euro-Asia is onderdeel van één van ’s werelds grootste helicopter support organisaties. Zij maken net als CHC Helicopters Netherlands in Den Helder en CHC Heli-One Netherlands B.V. in Oude Meer deel uit van CHC Helicopter SA uit Canada. Zij houden zich hoofdzakelijk bezig met offshore-transportdiensten voor de olie- en gasindustrie en verzorgen helicoptervluchten voor zoek- en reddingsoperaties én spoedeisende medische hulpverlening. Verder zijn zij gespecialiseerd in onderhouden-, reparatie- en inspectiediensten en support services.

CHC Helicopter Services Africa & Euro-Asia is de divisie die werkt voor alle basissen in de betreffende regio’s. Vanuit het kantoor in Hoofddorp managen zij operaties in het gebied, beheren zij de financiën en voorzien zij in een stuk safety & quality.

Doelstelling
Het informeren van bezoekers en eigen medewerkers over het laatste bedrijfsnieuws, veiligheidsitems en natuurlijk het nieuws en het weer (uiteraard een belangrijk item). Ook gebruiken zij het scherm om de vele buitenlandse gasten op een persoonlijke manier welkom te heten.

Resultaat
Door middel van een aantal schermen bij de werktuinen en de coffee-corner worden bezoekers en het eigen personeel op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Iedereen blijft zo uitstekend op de hoogte van wat er speelt binnen een internationale organisatie als CHC.

Instragram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

 
CHC Helicopter Services Africa & Euro-Asia | Merit Media

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.