Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

BOZ Group B.V.

BOZ Group B.V. vindt zijn oorsprong in 1974, toen het bedrijf nog te boek stond als Metaalwerken Bergen op Zoom B.V. Het doel was om industrieel plaatwerk te leveren voor machines en apparaten. Na diverse uitbreidingen door de jaren heen groeide de organisatie uit zijn jasje en nam op 1 januari 1997 zijn intrede op de huidige locatie aan de Bongaertsweg 8 in Bergen op Zoom.

De focus ligt nog steeds op het maken van industrieel plaatwerk voor machines en apparaten voor onder meer de agro-, voedingsmiddelen- en hightech industrie. In grote productiehallen op het industrieterrein in Bergen op Zoom worden stalen, roestvrijstalen en aluminium platen gesneden, gebogen, gelast, gepoedercoat en geassembleerd.

Doelstelling
Het informeren van de eigen medewerkers in de centrale kantine in Bergen op Zoom.

Resultaat
In de kantine zijn twee nieuwe 49 inch Philips monitoren geplaatst ter bevordering van de Interne Communicatie. Men wordt hier dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste organisatie-nieuws, veiligheidsvoorschriften, facilitaire mededelingen, schoon werken, verjaardagen, successen en overige activiteiten.

Een ander belangrijk aspect is het onderdeel “Ken de klant!”. Hierbij wordt er ingezoomd op de klantenkring van BOZ Group B.V. Wie zijn deze opdrachtgevers? Wat doen ze precies met de producten die ze afnemen? Middels heldere presentaties en video’s wordt dit toegelicht om de betrokkenheid bij de medewerkers te vergroten.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring