Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Bosselaar & Strengers Advocaten

Bosselaar & Strengers Advocaten is een toonaangevend en vooruitstrevend advocatenkantoor in hartje Utrecht. Zij onderscheiden zich door branchegericht te denken en werken. Multidisciplinaire teams combineren specialistische kennis van verschillende rechtsgebieden met gedegen kennis van de volgende specifieke branches: zorg, financiële dienstverlening, retail, vastgoed/bouw en agri/landgoedbeheer.

De aanpak hierbij is proactief en staat garant voor een hoge kwaliteit van specialistische juridische dienstverlening en excellente service.

Doelstelling
Het informeren van zowel bezoekers als de eigen medewerkers op het kantoor in Utrecht.

Resultaat
In de centrale hal bij de entree hangt een modern scherm waarbij de communicatie volledig is gericht op bezoekers en prospects. Binnen deze communicatie is met name veel aandacht voor het onderscheidend vermogen in de activiteiten en oplossingen van Bosselaar & Strengers Advocaten. Dit nieuws wordt uiteraard afgewisseld met algemeen nieuws-, weer- en verkeer.

Daarnaast is gekozen voor een extra scherm in de medewerkers-kantine, om ook de eigen medewerkers optimaal te informeren over het laatste interne nieuws.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring