Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Accountantskantoor Van Der Plas

Accountantskantoor Van Der Plas is een toonaangevend accountantskantoor uit Noordwijk dat zich met name richt op het MKB en de middelgrote ondernemingen. Ze zijn met name actief in de Duin- en Bollenstreek, Leiden, Den Haag en Amsterdam. Het kantoor heeft alle denkbare specialisten in huis om elk type ondernemer van dienst te kunnen zijn.

Doelstelling
Het informeren van bezoekers en personeel.

Resultaat
In het kantoorpand zijn twee monitoren geplaatst. Eén monitor is geplaatst in de wachtruimte bij de receptie, de andere in de spreekruimte. Beide monitoren zijn direct verbonden met het TINS narrowcastingsysteem. De uitzendingen zijn gevuld met vakinhoudelijk nieuws, belangrijke informatie voor de klant en er is ruimte voor actueel nieuws-, weer- en verkeersinformatie.

Het scherm in de spreekruimte is bovendien multifunctioneel in te zetten. De narrowcasting-uitzending wordt permanent vertoond tenzij er een ander apparaat, zoals een laptop, wordt aangekoppeld dan switcht de monitor automatisch over naar de andere bron. Wordt de laptop vervolgens afgekoppeld, dan is de narrowcasting-uitzending direct weer te zien.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring