Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Winnaar Merit Media zomeractie!

Auteur: 
Dennis Coremans

Over een aantal dagen loopt de zomer officieel op zijn einde en klopt de herfst op de deur. Een zomerperiode die voor bijna iedereen anders is verlopen dan gepland. Code geel, code oranje… door alle corona-maatregelen waren wij, maar ook onze gewaardeerde klanten, gedwongen om een andere invulling aan de welverdiende zomervakantie te geven.

Ondanks deze bijzondere situatie zijn we niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben de collega’s van de TINS management Desk een ludieke actie opgezet voor al onze relaties. Voor de start van het zomerseizoen hebben zij namelijk een zomers presentje gestuurd naar alle Merit-relaties in de vorm van een magenta zonnebril en een opdracht!

Deze opdracht luidde als volgt: “Doe ons een plezier en stuur een (vakantie) foto van jezelf met de Merit bril op. De meest originele inzending wint een zomers cadeau!”

Niet lang na het versturen van de zonnebrillen ontvingen wij tal van leuke, bijzondere, creatieve en gekke inzendingen. We wisten stiekem al dat veel van onze relaties competitief zijn ingesteld, maar sommige hadden (bijna) alles over voor de overwinning.
Uiteindelijk hebben we een keuze moeten maken uit de vele inzendingen en zijn we tot een top 3 gekomen. BAM regiokantoor Amsterdam, Breda Aviation en MediaTrend behoorden tot de kanshebbers.

En....de winnaar is: BREDA AVIATION!

Na lang beraad en veel wikken en wegen, heeft de jury eindelijk een keuze kunnen maken! Breda Aviation heeft, met een minimale voorsprong op nummer 2, de zomeractie gewonnen en de felbegeerde zomerse prijs in de wacht gesleept!

Het juryrapport klonk als volgt: 'Breda Aviation heeft in één enkele opname zowel hun bedrijfsactiviteit als hun overduidelijke creativiteit in een zeer zomerse setting weten te vangen, waarbij de Merit-bril een duidelijk hoofdrol speelt. Moeite nog energie is gespaard om tot een verbluffende foto te komen.'

Om de runners up te bedanken voor hun inzending hebben wij besloten om ook hen in het zonnetje te zetten en zij mogen binnenkort dan ook bezoek uit Etten-Leur verwachten!

De komende week zullen wij contact opnemen met de prijswinnaar om de hoofdprijs te onthullen. Uiteraard zullen we daarvan verslag doen via deze website en social media.

Namens het gehele team van Merit Media danken wij alle relaties voor de ludieke deelname en feliciteren wij Breda Aviation in het bijzonder met hun overwinning!

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring