Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Samsung indoor LED event!

Auteur: 
Leslie Stubbs

Op donderdag 28 september vond het Samsung indoor LED event plaats bij onze businesspartner Van Domburg Partners.

In een anderhalf uur durende sessie hebben Jurriaan Dunnebier en Jeroen de Graaf van Samsung een uitgebreid verhaal gedaan rondom de nieuwe LED oplossingen van Samsung. Zij zijn al jaren één van onze vaste schermleveranciers, door hun uitgebreide en kwalitatief goede producten voor de narrowcasting markt.

Daar waar iedereen de LED techniek hoofdzakelijk kent van vliegvelden, drukke snelwegen, stadions en andere publieke locaties, is de huidige trend dat deze techniek steeds meer zijn intrede aan het doen is op de instore/corporate narrowcasting markt. Het feit dat bijna alle fabrikanten deze techniek omarmen en de bijbehorende snelle ontwikkelingen op dit gebied, zorgen ervoor dat dergelijke producten steeds betaalbaarder en kwalitatief beter worden.

Bij instore/corporate gebruik speelt met name de pixel-pitch (afstand tussen de verschillende LED diodes) een belangrijke rol. Hoe dichter deze bij elkaar staan hoe beter het beeld is vanaf dichtbij, wat dus uitermate belangrijk is bij een instore oplossing met een korte kijkafstand. De kosten zitten hem vaak in het aantal gebruikte LED diodes. Bij een LED paneel met een kleine pixel-pitch stijgen deze kosten dus, aangezien er op hetzelfde LED paneel meer LED diodes nodig zijn om het beeld te genereren.

Het blijft nog steeds een redelijk prijzige oplossing als je het vergelijkt met standaard LCD monitoren, maar het resultaat mag er zeker wezen. Een absolute blikvanger in je winkel, lobby of showroom is gegarandeerd.

Wilt u meer weten over LED? Neem gerust eens contact met ons op. In samenwerking met Samsung kunnen wij u wellicht van dienst zijn.

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring