Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Op zoek naar een geschikte narrowcasting partner?

Auteur: 
Leslie Stubbs

Wij werken inmiddels al jaren samen met diverse partners op het gebied van IT/software (Inventive, Lesage ICT en Inforing) en creatieve partijen (Kanish Media). Samen maken we ons sterk voor effectieve narrowcasting-oplossingen bij de klant. 

Gezien de aard van de werkzaamheden van deze partners, komen zij vaak over de vloer bij (nieuwe) klanten die op zoek zijn naar narrowcasting of vaak zelfs al schermen hebben, maar hier toch eens “iets” mee willen doen. Vaak wordt er dan gebruik gemaakt van een achterhaald en ingewikkeld systeem, of is men maandelijks in de weer met een USB stick om content te updaten op de diverse vestigingen. Deze omslachtige manier van werken zorgt er vaak al snel voor dat schermen op zwart staan en er niemand meer naar omkijkt.

Vaak willen of kunnen dergelijke partners maar een deel van de beeldscherm-communicatie bieden aan de klant. Denk bijvoorbeeld aan een klant die het IT/software pakket gebruikt van een partner en informatie uit dit systeem op schermen binnen de organisatie wil vertonen. Of een creatieve partner die websites/ content maakt voor een klant, maar waarbij de klant dit crossmediaal wilt inzetten met behulp van schermen in een winkel. Een mooie digitale productie (video/ animatie) maken voor op het scherm is het probleem niet, maar een volledige ontzorging op dit gebied blijkt dan toch een vak apart en laat dit nou net ons vak zijn……

Narrowcasting gaat namelijk veel verder dan enkel een concept bedenken. Wie levert het geschikte beeldscherm? Wie levert de juiste software? Wie ondersteund en adviseert de klant op dagelijkse basis en wie monitort of alle systemen wel optimaal functioneren? Onze partners willen hun klanten dus graag voorzien van een professionele narrowcasting oplossing en volledige ontzorging, zonder dat zij daar zelf operationeel omkijken naar hebben. Zij kunnen hun klanten op deze manier nog beter van dienst zijn en een extra feature aanbieden in hun aanbod. Een duidelijke win-win situatie voor alle betrokken partijen.

Dus bent u als onderneming op zoek naar een geschikte narrowcasting partner om uw klanten van een professioneel narrowcasting systeem en dito dienstverlening te voorzien? Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444