Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuwe content | De Issuekalender!

Wist je dat er een Anti-dieetdag bestaat? Of een Doe Eens Vriendelijk Dag? Wij ook niet, maar ze bestaan echt! Allemaal super leuke initiatieven. Hier moeten we als narrowcasting-specialist iets mee dachten we toen…

In samenwerking met de Issuemakers lanceren wij weer een leuk nieuw content-item: De Issuekalender!

De kalender is een initiatief van Issuemakers en wordt sinds 2009 jaarlijks samengesteld. Zij bieden hiermee initiatiefnemers van issuemomenten een extra platform om (nog meer) aandacht voor hun activiteiten te genereren. Zo bevat de kalender naast vele vertrouwde issuemomenten, zoals de Week van de Lentekriebels en Wereld Kanker Dag, ook veel (nog onbekende) onderwerpen, zoals de Dag van de Conciërge, de Wecycleweek en de Internationale Dag van de Transgendervisibiliteit.

Op basis van de Issuekalender heeft Merit Media een template ontwikkeld welke op dagbasis volledig automatisch wordt voorzien van nieuwe Issue’s. De onderwerpen worden visueel ondersteunt door een passende afbeelding. Op deze manier houdt je de kijker eenvoudig op de hoogte van actuele issue’s via de narrowcastingscherm(en)!

Nieuwsgierig naar onze andere gratis kant-en-klare content? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Deel deze pagina
Tags: 
Laatst gewijzigd: 
7 september 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring