Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuw! Koppeling met volgnummersysteem!

Auteur: 
Dennis Coremans

Goed nieuws voor de versspecialisten! Vanaf nu is het mogelijk om het volgnummersysteem, ook wel bekend als numerator, te koppelen aan het TINS narrowcastingsysteem.
Het is algemeen bekend dat steeds meer winkeliers de overstap maken van het traditionele POS materiaal naar een interactieve oplossing zoals een narrowcastingsysteem. De voordelen zijn legio denk bijvoorbeeld aan efficiëntie, actuele aanbiedingen, geanimeerde productpresentaties, leuke wetenswaardigheden en op maat gesneden content op dagbasis. Communiceren met de (wachtende) klant is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest!
Met de introductie van de koppeling tussen narrowcastingsysteem en numerator versterk je de focus op het beeldscherm. Dit zorgt er direct voor dat er meer aandacht is voor uw boodschap en indirect resulteert dit in meer omzet, 2 vliegen in één klap!

Inmiddels zijn de eerste TINS narrowcastingsystemen voorzien van deze nieuwe innovatie, de eerste reacties zijn dan ook erg positief te noemen. 

Sandra Rodenburg - Eigenaresse Slagerij Rodenburg

“Voorheen gebruikten wij een los numerator scherm in onze slagerij, maar het integreren van het nummertjesscherm in het narrowcasting scherm is echt een verbetering. Nu hebben we geen los nummerscherm meer nodig en als bijkomend voordeel kijken onze klanten net wat vaker op het narrowcasting-scherm. Hierdoor kunnen wij onze aanbiedingen en productpresentaties nog beter onder de aandacht van de klant brengen. Fijn ook dat de mensen bij Merit Media altijd met je meedenken, als je met een vraagstuk zit.

Benieuwd wat voor positieve bijdrage het TINS narrowcastingsysteem aan uw winkelbeeld kan toevoegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444