Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuw: Contentkalender

Wanneer je de verantwoordelijkheid krijgt om de berichtgeving op het narrowcastingsysteem up-to-date te houden, dan kan dit soms best een opgave zijn. Uiteraard valt er van alles te vertellen over wat er speelt binnen de organisatie, maar er zijn zo nu en dan ook momenten dat het wat rustiger is. Wat vertel je dan? Want één ding wil je zeker niet, dat is dat jouw doelgroep niet meer kijkt omdat de berichten al weken hetzelfde zijn.

Op dat soort momenten is het erg fijn wanneer jouw narrowcasting-leverancier zich niet alleen bekommert om de techniek, maar juist de focus legt op jouw boodschap en je input geeft wanneer je dit nodig hebt.

 

Gelukkig is er binnen het content management systeem van Merit Media al enorm veel content te vinden waar je direct gebruik van kunt maken. Als extra service is er vanaf nu een maandelijkse narrowcasting contentkalender beschikbaar. Deze kalender geeft maandelijks inzicht in welke speciale momenten er de komende maand op de kalender staan. Te denken valt aan: feestdagen, sportevenementen en speciale dagen om even bij stil te staan.En dat is nog niet alles want voor iedere gebeurtenis of evenement in deze kalender is er, geheel kosteloos, kant-en-klare content beschikbaar. Het inspelen op de actualiteit is op deze manier kinderspel en bovendien zéér snel te realiseren! We hopen op deze manier een steentje bij te dragen om onze gebruikers te activeren en te inspireren in hun zoektocht naar relevante en actuele content.

Ook geïnteresseerd in een gebruiksvriendelijk platform, waarbij je direct gebruik kunt maken van professionele en altijd actuele content? Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat wij hierin kunnen betekenen.

 

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring