Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Merit Media lanceert kennisplatform: MerQrius

Wat is narrowcasting nu precies? Hoe werkt het? Wat zijn de mogelijkheden? Waar moet ik op letten? En hoe pas je narrowcasting effectief toe in de praktijk? Het eerste Nederlandse narrowcasting kennisplatform MerQrius geeft antwoord op al deze vragen en over nog veel meer uiteenlopende onderwerpen.

Het platform is ontwikkeld en gelanceerd door narrowcasting-specialist Merit Media. Het idee voor het bouwen van een kennisplatform is om de kennis die de afgelopen 18 jaar is opgedaan te delen met een breed publiek. Door middel van korte explainer video’s word je als kijker meegenomen in de wereld van narrowcasting.

De onderwerpen zijn zeer uiteenlopend en daarom voor iedereen interessant, of je nu een doorgewinterde narrowcasting-gebruiker bent of dat je in oriënterende fase zit. De video’s zijn onderverdeeld in categorieën, het is zeer eenvoudig om te navigeren naar jouw favoriete onderwerp.
Maandelijks worden er nieuwe video’s gepubliceerd waardoor het platform steeds completer en informatiever wordt. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden!

Nieuwsgierig geworden check dan de MerQrius website? Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Deel deze pagina
Tags: 
Laatst gewijzigd: 
13 juli 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring