Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Merit Media gaat over de grens

Auteur: 
Hester Naaktgeboren

Bij Merit gaan we graag over de grens, naar België en Duitsland deze keer!

Voor Habufa Meubelen B.V. zijn we zijn begonnen met het uitrusten van verschillende Xooon-winkels, waar een interactieve StyleGuide en Productencatalogus wordt geïnstalleerd.

Habufa Meubelen B.V. is een groothandel in meubelen. Een bekende winkelformule/merk is Henders & Hazel en inmiddels zijn er al meer dan 110 Henders & Hazel dealers in verschillende landen.

Naast deze formule heeft Habufa er ook één gericht op Urban Design kopers: Xooon. Binnen de slim opgezette winkelformule van Xooon heeft narrowcasting een prominente plaats. Op een centrale plaats in de winkel hangt een 40 inch touchscreen met daarop de Xooon StyleGuide en de interactieve Productencatalogus.

Met de Xooon StyleGuide kunnen bezoekers middels een aantal korte vragen ontdekken welke woonstijl & smaak het beste bij ze past. Als resultaat krijgen ze een persoonlijkheidsomschrijving, een persoonlijk moodboard en de mogelijkheid om hun test direct op hun Facebook pagina te posten.

Verkopers kunnen het interactieve scherm ook gebruiken als een levensgrote real-time productencatalogus van de lopende Xooon-collectie van Habufa. Een prachtige interactieve narrowcasting oplossing die meerdere doelen dient.

De StyleGuide zelf zien en doen? Kijk dan op www.xooon.nl voor een vestiging bij u in de buurt.

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444