Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Klant in beeld #14: PartyVlaai

Auteur: 
Dennis Coremans

Sinds 1996 is PartyVlaai de vlaaienspecialist voor de regio Langstraat (Waalwijk en omstreken). In de eigen bakkerij maken bakkers Abdel en Henk de hele dag door de lekkerste vlaaien, (foto)taarten, red-velvetcake, bekroond progresgebak, appelflappen, met goud bekroonde halve-zoolkoeken en worstenbroodjes.
Je komt dus nooit te laat: is het product van uw keuze niet meer op voorraad, dan maken ze het gewoon terwijl u een rondje winkelt.
Team PartyVlaai gebruikt uitsluitend zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. En dát proef je!

De feestbakker van Waalwijk bezorgt mensen graag een goed gevoel. Begin 2020 herintroduceerde PartyVlaai de ‘halve zool’: een roomboterdeegkoek met amandelspijs en een vleugje kaneel, in de vorm van een schoenzool. Een mooie manier om deze regio op de kaart te zetten. Maar de koek staat ook voor verbinding tussen mensen, voor verbroedering en liefde. Extra feestelijk: de halve zool-koek werd in december 2020 door de keurmeesters van FoodBase gekroond met goud!

Sinds december 2019 gebruikt PartyVlaai het TINS narrowcastingsysteem om klanten te informeren tijdens het wachten. De professionele monitor heeft een centrale plek gekregen achter de toonbank, de PartyVlaai nieuwtjes zijn zo direct zichtbaar. We spraken Abdel Razak Chraou, eigenaar en het gezicht van PartyVlaai, over zijn bevindingen.

Jullie maken nu al bijna één jaar gebruik van ons narrowcasting systeem. Hoe bevalt dit tot nu toe?
Het bevalt ons uitstekend. Het is mooi om te zien dat mensen tijdens het wachten op hun beurt actuele informatie over onze producten krijgen.

Hoe zijn jullie bij ons terecht gekomen?
Via het internet, jullie website kwam direct omhoog via Google, zoekterm ‘narrowcasting’.

Hoe is de keuze voor MeritMedia tot stand gekomen? Welke criteria waren van belang bij de selectie?
De accountmanager heeft de gunfactor. Zijn verhaal was duidelijk en hij beloofde niet alleen dat de techniek altijd zou werken maar ook om ons mee te helpen om het systeem actueel te houden. Het mooie van narrowcasting is dat je direct kunt inspelen op de actualiteit. Hier schuilt tevens een risico, wanneer de boodschap verouderd raakt dan verliest die zijn kracht. Met ondersteuning door ons communicatiebureau blijft onze boodschap actueel.

Wat was destijds de reden voor de aanschaf van een narrowcastingsysteem?
We voelden de behoefte om ons team te ondersteunen bij het aanreiken van informatie of nieuwe acties. Door middel van foto’s, video’s en de koppeling met onze socials vormt narrowcasting een mooie aanvullling op onze dienstverlening. Zo kunnen we laten zien hoe we onze producten maken en kunnen we inspelen op feestdagen en sfeeracties.

Hoe ervaren de klanten de informatie die te zien is op het scherm?
Volgens mij wordt het wel gewaardeerd. We zenden enkel via dit medium. Ook hebben we tegenwoordig muziek in winkel. Alles om de klantbeleving in de winkel te verbeteren.

Hoe belangrijk is onze service volgens jullie?
De service die Merit Media levert is cruciaal als specialist, contentmaker en waakhond. Alleen zo bouw je met ondernemers een succesvolle samenwerking op. Je wordt niet rijk van het inzetten van narrowcasting, daar moet je het niet voor doen.

Volgens ons heeft narrowcasting 5 belangrijke functies: Informeren, Stimuleren, Motiveren, Masseren en Adverteren. Welke is/zijn bij jullie van toepassing en waarom?
Voor ons is het vooral informeren. Of zelfs: entertainen. En ze tippen op een extra aanbieding of informatie over onze werkwijze en producten. Dus misschien ook een beetje adverteren.

Hoe zou u PartyVlaai in één zin omschrijven?
De feestbakker van Waalwijk!

Hoe zou u Merit Media willen omschrijven?
Dienstbaar in zichtbaarheid.

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring