Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

ISE 2022 van start!

Nu de Covid maatregelen wereldwijd flink zijn versoepeld, worden de eerste beurzen weer georganiseerd. Zo ook de Integrated Systems Europe 2022! Van dinsdag 10 mei t/m vrijdag 13 mei vindt ’s werelds grootste beurs op het gebied van AV en systeemintegratie plaats.

De ISE heeft jarenlang plaatsgevonden in Amsterdam, maar omdat de beurs ieder jaar groeit is men uitgeweken naar het congres- en hotelcomplex Fira de Barcelona Gran Via te Barcelona. Waar ook dit jaar alle grote technologische innovators en leveranciers hun nieuwste oplossingen en producten laten zien. Daarnaast staat er een breed scala aan conferenties en seminars op het programma. 

Een zeer belangrijk onderdeel (met tevens een geheel eigen beurshal) zijn digital signage en narrowcasting. Hier kunt u kennis maken met de nieuwste visuele technieken en leveranciers. Ook onze AV partners Philips, Sharp/NEC ,LG en Samsung zijn vertegenwoordigd met stands op de beursvloer.

Uiteraard volgen wij, als narrowcastingspecialist, alle ontwikkelingen op de voet! Zodat wij u goed kunnen informeren en adviseren over de nieuwste innovaties, technieken en trends op het gebied van narrowcasting en AV.

Bent u nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van narrowcasting? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Deel deze pagina
Tags: 
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring