Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Goed nieuws voor alle voetbalfans!

Goed nieuws voor alle voetbalfans. Sinds deze maand is het binnen het TINS narrowcasting systeem mogelijk om gebruik te maken van een tweetal nieuwe live-feeds vanuit VoetbalPrimeur.

Met een maandelijks bereik van 3 miljoen unieke bezoekers behoort VoetbalPrimeur tot de grootste voetbalnieuws websites van Nederland. Naast nieuwsvoorziening bieden zij uitgebreide achtergrondinformatie over clubs en spelers, transfernieuws, live-scores en video’s.

Voor de gelegenheid hebben we een tweetal interessante live-feeds beschikbaar gesteld. Allereerst een feed met Algemeen Nieuws. Deze feed omvat al het algemene nieuws voor zowel binnen- als buitenland. Daarnaast een feed met het Eredivisie Nieuws. Deze feed omvat al het laatste nieuws omtrent de hoogste binnenlandse competitie.

Zeer leuke informatie voor op het scherm in de kantine of bij het koffiezetapparaat. Je moet op maandagochtend natuurlijk wel mee kunnen praten met je collega’s nietwaar?

Meer weten? Of in het algemeen geïnteresseerd in een mooi scherm binnen uw organisatie om dergelijk nieuws op te kunnen vertonen? Neem gerust eens contact met ons op.

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
14 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring