Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Een goede gezondheid begint bij… narrowcasting!

Auteur: 
Dennis Coremans
Tags: 

Onlangs is door TNO bewezen dat langdurig zitten de kans op vroegtijdig overlijden vergroot. Daarnaast is er bewezen dat Nederlanders het meest zitten op het werk van alle Europeanen. Er valt dus nog heel wat te winnen voor veel organisaties als het gaat om gezondheid op het werk.
Om onze klanten op weg te helpen naar een gezondere leefstijl in relatie tot de werkomgeving heeft Merit Media een nieuwe feature ontwikkeld “Health@Work”. Deze feed wordt iedere week gevuld met een nieuwe informatie over gezondheid in relatie tot de werkplek. Er worden o.a. tips gedeeld ter bevordering van een betere werkhouding maar ook leuke oefeningen die je samen met je collega’s kunt doen in de kantoortuin.

Dergelijke content is niet alleen waardevol in het kader van gezondheid maar is ook zeer belangrijk, aangezien het succes van narrowcasting valt of staat met de content die getoond wordt. Met name het actualiteitsgehalte en de aantrekkelijkheid van de narrowcasting content spelen hierin een belangrijke rol. Dit is ook de reden dat dit soort nieuwsbronnen volledig geautomatiseerd werken en te zien zijn in een leuke herkenbare (en visueel aantrekkelijke) animatie. De gebruiker hoeft de betreffende presentaties(s) enkel in de speellijst(en) te zetten en de rest gaat vanzelf.

Ook geïnteresseerd of wilt u meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444