Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

De sportzomer van 2021 staat voor de deur!

Auteur: 
Dennis Coremans
Tags: 

Het sportjaar van 2020 werd volledig overschaduwd door het coronavirus. Dit jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen! De sportzomer van 2021 is veel belovend en kan weleens de boeken in gaan als grootste ooit! Zo hebben we bijvoorbeeld, naast het reguliere programma, het uitgestelde EK voetbal en de Olympische Spelen nog in het vooruitzicht.

Het bekende credo “sport verbroedert” gaat zeker in deze roerige periode op. En wist je dat sport, naast het weer, het belangrijkste gespreksonderwerp is tijdens de lunch, op de werkvloer of in de kantoortuin? Kortom, deze sportzomer is een enorme vermakelijke bron voor allerlei algemene content die je kunt gebruiken op het TINS narrowcasting-systeem. Achter de schermen zijn we inmiddels al druk bezig met de voorbereidingen zodat er straks genoeg kant-en-klare content beschikbaar is voor onze gebruikers. Graag lichten we een tipje van de sluier op van al het moois dat komen gaat!

EK Voetbal
Het Europees Kampioenschap voetbal vindt plaats van 11 juni tot en met 11 juli. Het speciale aan deze editie is dat er geen gastland is waar het toernooi wordt gespeeld. Het is de bedoeling dat het toernooi in twaalf stadions en evenveel landen gespeeld wordt. Nog nooit waren er dus zoveel landen gastheer. De openingswedstrijd is gepland in Rome, de finale in Londen.
Speciaal voor dit event hebben we een bibliotheek beschikbaar met een divers aanbod aan content. Zo zal er een nieuwsfeed beschikbaar zijn die realtime het allerlaatste nieuws laat zien. Worden de wedstrijden van het Nederlands elftal speciaal aangekondigd en worden het wedstrijdschema van de dag en de poule standen beschikbaar gesteld. Handig om te weten, alle content wordt automatisch ververst! Het enige wat je moet doen is de content in je speellijst(en) zetten.

Tour de France
Op 26 juni start de 108e editie van de Tour de France. Er wordt gestart in de Franse kustplaats Brest om ruim drie weken later op de Champs-Elysées in de hoofdstad Parijs te finishen. Binnen dit tijdsbestek zal er een prachtig parcours afgelegd worden met klauterwerk in het Centraal Massief, de Pyreneeën, de Provence, de Jura en de Alpen.
Zoals ieder jaar besteden we graag aandacht aan dit prachtige wielerevenement. Vanuit de Tour de France bibliotheek kunt u dagelijks zowel het algemeen klassement als de etappe uitslag tonen via het TINS narrowcasting-systeem. Ook hebben we een speciale Tour de France feed beschikbaar gesteld voor het laatste nieuws omtrent dit evenement.

Content_meritmedia   

Olympische Spelen
Het grootste sportevenement ter wereld wordt dit jaar gehouden in Japan met als gaststad de hoofdstad Tokio. Het event zal plaatsvinden van 23 juli t/m 11 augustus, waarbij sporters van 205 deelnemende landen de strijd met elkaar aan zullen gaan. Tijdens deze periode staan er 339 onderdelen, verdeeld over 33 sporten op het programma. Tijdens de komende Spelen maken zes onderdelen hun debuut, namelijk: honkbal (mannen), softbal (vrouwen), karate, klimsport, skateboarden en surfen.
Ook voor dit event is er content beschikbaar in het online CMS! Zo is er een nieuwsfeed die dagelijkse voorziet in het laatste Olympische nieuws en wordt de medaillespiegel dagelijks voorzien van updates. Uiteraard wordt er extra aandacht besteedt aan de successen die geboekt worden door de Nederlandse equipe.      

GP van Nederland
De Formule 1 is dit jaar voor het eerst sinds de jaren 80 terug in Nederland! In het weekend van 3 tot en met 5 september zal het grote Formule 1 circus neerstrijken in de badplaats Zandvoort waar ook het gelijknamige circuit ligt. Het in 2020 volledige gerenoveerde circuit heeft een totale lengte van 4,259 km. De hoogteverschillen van bijna 8 meter en de 15 spectaculaire bochten moeten gaan zorgen voor een spannende race. Gaat het Max Verstappen lukken om de eerste GP sinds jaren op Nederlandse bodem te winnen?
Al jarenlang stellen wij ieder Formule 1 seizoen een bibliotheek beschikbaar met allerlei informatieve content. Zo is er onder andere een actuele F1 kalender beschikbaar, een countdown template die aftelt naar de volgende race en een nieuwsfeed met het laatste F1 nieuws! Door deze content in de speellijst(en) te slepen zijn de raceliefhebbers binnen jouw organisatie altijd op de hoogte!

Zoals je hebt kunnen lezen belooft het jaar 2021 een fantastisch sportjaar te worden met hopelijk veel Nederlands succes! Voorlopig is de wereld nog in de ban van het coronavirus en gelden er strenge reisrestricties. Het kan in het slechtst denkbare scenario zo zijn dat een event helaas niet door kan gaan daarom is alles onder voorbehoud gepland.

Ook geïnteresseerd of wilt u meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring