Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

De narrowcasting sportzomer van 2024

Kijk jij er ook al naar uit? De sportzomer van het jaar 2024? Met het EK voetbal in Duitsland, de Tour de France én de Olympische Spelen in Frankrijk is het volop genieten van verschillende sportdisciplines. 
Maar er is nog meer! Zo staan traditiegetrouw ook deze zomer de grandslam tennistoernooien van Roland Garos en Wimbeldon weer op het programma! Of wat te denken van de Grand Prix van Zandvoort? Die op 25 augustus weer op de Formule 1 kalender staat.

Sport verbroedert (ook) via narrowcasting!
Dat sport verbroedert is lang en breed bekend. Het is dan ook niet zo gek dat sport, naast het weer, het belangrijkste gespreksonderwerp is op de werkvloer. Al deze prachtige sportevenementen zijn een enorm vermakelijke bron voor extra algemene content die je kunt gebruiken op het TINS narrowcastingsysteem. Zorg er dus voor dat jouw doelgroep niets hoeft te missen tijdens de lunch, in de wachtkamer, op de werkvloer of kantoortuin!

Achter de schermen zijn wij inmiddels al druk bezig met de voorbereidingen zodat er straks voldoende kant-en-klare content beschikbaar is voor de eindgebruikers. Graag lichten we een tipje van de sluier op van al het moois dat komen gaat!

EK voetbal
Op 14 juni, klokslag 21:00 is de aftrap van de openingswedstrijd van het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Ook het Nederlands elftal is weer van de partij! Gaat het de Oranje Leeuwen, onder leiding van Ronald Koeman, dit jaar lukken om Europees kampioen te worden?Om niets te missen van het toernooi hebben we weer een heleboel kant-en-klare content beschikbaar. Zo is het mogelijk om de wedstrijduitslagen, poulestanden, het laatste EK nieuws én al het nieuws omtrent het Nederlands elftal te vertonen. Het mooi is dat alle content automatisch wordt voorzien van updates! Het enige wat je moet doen is de content in je speellijst(en) zetten.

Tour de France
Le Grand Départ van de 111e Tour de France vindt op zaterdag 29 juni plaats in Florence. Na een kort verblijf in Italië trekt de tourkaravaan naar Frankrijk waar weer een hoop pittige etappe's wachten op de renners. De Tour eindigt op zondag 21 juli, dit jaar niet in hoofdstad Parijs maar in de badplaats Nice. 
Vanuit de speciale Tour de France bibliotheek zijn er weer diverse content items beschikbaar zoals een nieuwsfeed met het laatste nieuws.

 

Olympische Spelen
Van 26 juli tot en met 11 augustus 2024 komen meer dan 10.000 sporters naar Parijs voor het grootste sportevenement in de wereld: de Olympische Spelen! Dit jaar zijn er maar liefst 32 sporten waar men gaat strijden om het goud, zilver en brons. Nieuw op de Olympische Spelen is breakdance waar voor Nederland de zestienjarige India Sardjoe uitkomt en gaat strijden om een medaille! Net zoals voor het EK en de Tour de France zorgen we dat je niets hoeft te missen van het olympisch succes van de Nederlandse equipe. Van medaillespiegels tot speelschema’s, je kunt de Olympische Spelen op de voet volgen via het TINS narrowcastingsysteem!

 

Roland Garros en Wimbeldon
Eind mei staat Roland Garros (French open) weer op het programma. Het jaarlijks terugkerend grandslamtennistoernooi, wordt eind mei gehouden in het Stade Roland-Garros, vlak bij de Porte d'Auteuil te Parijs.
Direct na Roland Garros strijken de tennissers op 1 juli neer in Londen waar het oudste granslamtennistoernooi ter wereld voor de 137ste keer wordt gehouden.Speciaal voor de tennisliefhebbers hebben we een nieuwsfeed beschikbaar die voorziet in de allerlaatste updates op jouw narrowcastingscherm.

 

F1 Grand Prix Zandvoort
Voor de vierde keer op rij zal het Formule 1 circus neerstrijken in Zandvoort waar op 25 augustus de Dutch Grand Prix wordt verreden. Lukt het Max Verstappen wederom om als eerste de finishlijn te passeren? Met de content uit de Formule 1 bibliotheek zorg jij dat de kijker niets mist via het TINS narrowcastingsysteem.

Meer weten?
Zoals je hebt kunt lezen komt de echte sportliefhebber helemaal aan zijn trekken door alle extra content die we beschikbaar stellen. Gaat jouw sporthart ook al sneller slaan na het lezen van deze blog? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden! Of ervaar een maand lang kosteloos de mogelijkheden via de gratis narrowcastingproef door op onderstaande button te klikken!

Deel deze pagina
Tags: 
Laatst gewijzigd: 
10 juni 2024
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring