Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

De kracht van een SLA!

Misschien heb je er ooit al eens van gehoord, een Service Level Agreement ook wel afgekort als SLA.
In deze blog leggen we uit wat het belang is van een SLA in relatie tot narrowcasting.

Wat is een SLA?
Een SLA is onderdeel van een overeenkomst die gesloten wordt tussen opdrachtnemer (leverancier) en opdrachtgever (klant). In een SLA wordt in detail beschreven wat een opdrachtgever mag verwachten van de kwaliteit van een dienst (zoals narrowcasting) die de opdrachtnemer levert. 

Wat is de meerwaarde van een SLA?
Een SLA geeft duidelijkheid en transparantie voor beide partijen, zo weet je exact wat je wel en niet mag verwachten van een product of dienstverlening. Zeker wanneer de specifieke dienstverlening voor een langere termijn onderdeel is van de overeenkomst is het erg fijn dat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. De concrete afspraken in de SLA over service, support, updates, garantietermijn en andere belangrijke zaken zijn specifiek en daardoor meetbaar. Zijn de diensten niet op niveau of komt een opdrachtgever zijn afspraken niet na? Dan biedt een SLA vaak uitkomst, geen loze beloften maar beschreven belofte.

TINS narrowcasting SLA
Zoals je ziet levert een SLA eigenlijk alleen maar voordelen op voor beide partijen. Het is dan ook niet zo gek dat Merit Media haar diensten enkel levert met een gedegen SLA die onderdeel is van de overeenkomst.
Naast dat we leverancier zijn, streven wij ernaar om ook een sparringspartner te zijn voor de langere termijn. Duidelijke afspraken en transparantie staan daarom hoog in het vaandel! Geen gedoe, verrassingen of erger nog, onverwachte kosten achteraf.

Dus ben je op zoek naar een betrouwbare narrowcastingleverancier die jouw boodschap op de juiste manier in beeld brengt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Deel deze pagina
Tags: 
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring