Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

De ISE 2018 staat voor de deur!

Auteur: 
Leslie Stubbs

Van dinsdag 6 februari t/m vrijdag 9 februari vindt de ISE 2018 (Integrated Systems Europe) weer plaats in de RAI in Amsterdam.

Deze vier dagen zullen weer volledig in het teken staan van de laatste ontwikkelingen op AV gebied. De vloer zal het domein zijn van een scala aan fabrikanten, distributeurs, ontwikkelaars, service providers en eindgebruikers.

De eerste editie in 2004 vond plaats in Genève (Zwitserland), waar destijds 120 exposanten hun kennis en kunde deelde met het publiek waar ongeveer 3.500 bezoekers op af kwamen. Sinds die tijd is het evenement enorm gegroeid en verhuisd naar de RAI Amsterdam. Afgelopen jaar was dan ook een recordbrekende editie met maar liefst 1.200 exposanten en 73.000 bezoekers. Dergelijke cijfers bevestigen maar weer de enorme groei die de markt aan het doormaken is en de enorme interesse in ons vakgebied. 

Een zeer belangrijk onderdeel (met tevens een geheel eigen beurshal) blijven digital signage en narrowcasting. Ook hier kunt u kennis maken met de nieuwste visuele technieken en leveranciers. Wij zijn hier zelf natuurlijk ook aanwezig. Uiteraard om zelf de nieuwste trends en ontwikkelingen te volgen, maar wellicht ook om u te woord te staan en samen met u een aantal specifieke zaken te bekijken.

Heeft u interesse in deze beurs van wereldformaat? Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of het maken van een concrete afspraak.

Geen idee wat u op de ISE mag verwachten? Bekijk hier de aftermovie van de ISE 2017!

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring