Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Content tip: Winter Moodclips

Auteur: 
Leslie Stubbs

De winter is officieel al een tijdje aangebroken, maar afgelopen vrijdag leek het echt “raak” te zijn. Er trok een neerslag-front over het land, wat zorgde voor de eerste laag witte sneeuw van het jaar op de straten en wegen. Het KNMI gaf zelfs code oranje af i.v.m. de gladheid en er vonden alleen vrijdagavond al 450 auto-ongelukken plaats. De winter is nu dus echt begonnen lijkt het…

Een nieuw seizoen betekent dat er weer prachtige nieuwe sfeerbeelden op de narrowcasting schermen geplaatst kunnen worden. Leuk om de sfeer die er buiten hangt naar binnen te halen en de actualiteit van het scherm te verhogen. Binnen het TINS narrowcasting systeem kan al jaren gratis gebruik gemaakt worden van onze moodclips. Dit zijn korte sfeerbeelden die men zelf in de speellijst(en) kan plaatsen, om zo een bepaalde stemming over te brengen. Uiteraard kunnen ze ook ingezet worden om een bepaalde actie, of zoals eerder genoemd, een specifieke periode in het jaar te onderstrepen.

Omdat we over enorm veel verschillende moodclips beschikken hebben wij ze voor het gemak onderverdeeld in de volgende bibliotheken/ categorieën:
De 4 Elementen
De 4 Jaargetijden: Herfst
De 4 Jaargetijden: Lente
De 4 Jaargetijden: Winter
De 4 Jaargetijden: Zomer
Dieren
Eten & Drinken
Feestdagen
Historische beelden
Humor
Luchtopnames
Luxe & Lifestyle
Mensen
Natuur
Onderwaterwereld
Slow-motion
Speciale Effecten
Sport & Spel
Techniek & Industrie
Tijdverloop
Transport
Wereldsteden

Daarnaast beschikken we over een aparte Mood-Of-The-Day-optie die elke dag automatisch nieuwe moodclips in de speellijst(en) plaatst, om de attentiewaarde van het scherm te verhogen.

Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op!

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444