Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Content tip: Lente Moodclips!

Afgelopen maandag (20 maart) was de officiële start van de lente. Op deze dag duren de dag en de nacht (bijna) even lang. Dat kunnen de meeste mensen wel gebruiken na een donkere winter. Het woord “lente” komt dan ook van “het lengen der dagen”.

Voor velen is de lente één van de favoriete seizoenen. Het is langer licht, het wordt warmer, de vogeltjes fluiten en alle bloemen en planten staan in bloei. Dat levert natuurlijk prachtige beelden op!

Wat is er leuker dan deze mooie beelden een klein beetje in huis halen? Binnen het TINS narrowcasting systeem kan al jaren gebruik gemaakt worden van onze moodclips. Dit zijn korte sfeerbeelden die je zelf in je speellijst(en) kunt slepen, om zo een bepaalde stemming over te brengen. Ze kunnen bijvoorbeeld ook een bepaalde actie of specifieke periode in het jaar onderstrepen. Moodclips zijn hierdoor goed in te zetten om de actualiteit van scherm(en) te verhogen en een leuke afwisseling te creëren tussen corporate nieuws en overige berichtgeving.

Omdat we over enorm veel verschillende moodclips beschikken hebben wij ze voor het gemak onderverdeeld in de volgende bibliotheken/ categorieën:

Bouw, techniek & Industrie
Business

De 4 Jaargetijden: Herfst

De 4 Jaargetijden: Lente
De 4 Jaargetijden: Zomer
De 4 Jaargetijden: Winter

Dieren

Drone opnames
Eten en drinken
Familie
Feestdagen
Fitness
Humor
Kinderen
Luchtvaart
Namasté
Natuur

Speciale Effecten

Sportl

Tijdverloop

Vlaggen
Wereldsteden


Daarnaast beschikken we over een aparte Mood-Of-The-Day-optie die elke dag automatisch nieuwe moodclips in speellijst(en) plaatst, om de attentiewaarde van de scherm(en) te verhogen.

Meer weten over moodclips en de manier waarop ze de communicatie kunnen versterken?
Neem dan eens contact met ons op!

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
30 mei 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring