Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Content tip: Herfst Moodclips

Auteur: 
Leslie Stubbs

Het kan je haast niet ontgaan zijn, de herfst is alweer even aangebroken...

Dat betekent dat de welbekende “R” weer in de maand zit, de dagen en nachten weer ongeveer even lang duren en dat het startsein voor allerhande verkoudheden en virussen weer gegeven is.

De herfst is niet alleen maar een periode van miezerende regen en gure wind. Nee, de herfst heeft uiteraard ook zijn mooie kanten. Zo is de natuur bijvoorbeeld op zijn allermooist. Kenmerkend voor de herfst zijn de prachtig gekleurde herfstbladeren. Bomen vol met rode, gele en oranje bladeren die door de najaarszon nóg mooier lijken te worden.

Wat is er leuker dan deze mooie beelden een klein beetje in huis te halen? Binnen het TINS narrowcasting systeem kan al jaren gebruik gemaakt worden van onze moodclips. Dit zijn korte sfeerbeelden die u zelf in uw speellijst(en) kunt slepen, om zo een bepaalde stemming over te brengen. Ze kunnen bijvoorbeeld ook een bepaalde actie of specifieke periode in het jaar onderstrepen. Moodclips zijn hierdoor goed in te zetten om de actualiteit van uw scherm(en) te verhogen en een leuke afwisseling te creëren tussen uw corporate nieuws en overige berichtgeving.

Omdat we over enorm veel verschillende moodclips beschikken hebben wij ze voor het gemak onderverdeeld in de volgende bibliotheken/ categorieën:
De 4 Elementen
De 4 Jaargetijden: Herfst
De 4 Jaargetijden: Lente
De 4 Jaargetijden: Winter
De 4 Jaargetijden: Zomer
Dieren
Eten & Drinken
Feestdagen
Historische beelden
Humor
Luchtopnames
Luxe & Lifestyle
Mensen
Natuur
Onderwaterwereld
Slow-motion
Speciale Effecten
Sport & Spel
Techniek & Industrie
Tijdverloop
Transport
Wereldsteden

Daarnaast beschikken we over een aparte Mood-Of-The-Day-optie die elke dag automatisch nieuwe moodclips in uw speellijst plaatst, om de attentiewaarde van uw scherm(en) te verhogen.

Meer weten over moodclips en de manier waarop ze uw communicatie kunnen versterken?
Neem dan eens contact met ons op!

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring