Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Bedrijfsbrede informatie op ERP-TV bij Inventive

Al sinds 2011 werkt Merit Media intensief samen met het innovatieve softwarehuis Inventive uit Rijswijk. Zij ontwikkelen al sinds 1987 ERP-software voor het bedrijfsleven.

Met deze systemen worden alle bedrijfsprocessen en administratieve zaken optimaal en tot in het kleinste detail geïntegreerd. 

Daarbij kan je denken aan relatiebeheer & CRM, projecten & uren, productie & planning en personeelsbeheer. Gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide mogelijkheden, aansluiting op technische wereldstandaards en open communicatie met systemen buiten Inventive staan bij de ontwikkeling van deze ERP-software voorop.

Voor één van de modules die Inventive haar klanten aanbiedt, ERP-TV, wordt gebruik gemaakt van het TINS narrowcasting platform van Merit Media. Klanten van Inventive kunnen op deze manier een aantal informatie-sets uit het ERP systeem gekoppeld krijgen voor weergave op de narrowcasting schermen. Hierbij kan je denken aan verjaardagen, agenda/ welkoms-berichten, algemene berichten met een publicatieperiode en key performance indicators. Zeker bij grotere organisaties is niet iedere medewerker een gebruiker van het centrale informatiesysteem en zullen ook niet alle werkzaamheden achter het beeldscherm plaatsvinden. Juist op die groep richt ERP-TV zich door medewerkers of bezoekers in korte, behapbare informatieblokken te informeren over relevante onderwerpen die snel kunnen wijzigen. Zo zal een gedrukte personeelskrant bijvoorbeeld prima voldoen om aandacht te vragen voor een activiteit over twee maanden, maar mist "het moment" bij snel veranderende informatie. 

“Dankzij een jarenlange en prettige samenwerking met Inventive hebben wij een aantal intelligente koppelingen kunnen maken” vertelt Marc Sytsema, directeur van Merit Media. “Dankzij deze koppelingen kunnen wij informatie uit het Inventive ERP-systeem halen en vervolgens tonen op onze narrowcasting-schermen in combinatie met de informatiebronnen die wij standaard aanbieden, waaronder het nieuws- weer- verkeer, filmtrailers en moodclips. Toch hoeft niet ieder scherm van dezelfde informatie te zijn voorzien” legt Marc uit. “Door voor ieder scherm afzonderlijk te bepalen welke informatie getoond moet worden, kan er een ideale mix worden gemaakt met informatie die aan het personeel of bezoekers kan worden getoond. Zo kunnen in de directiekamer op basis van ERP-informatie de actuele omzetcijfers getoond worden, terwijl bij de receptie de bezoekers worden verwelkomd op basis van de agenda” besluit Marc.

Arno Mulder, directeur van Inventive Software, is ook erg enthousiast over ERP-TV. “Dankzij de koppeling met Inventive kan bedrijfsspecifieke informatie sneller worden getoond aan medewerkers die geen toegang hebben tot deze gegevens in het ERP-systeem. Enkele voorbeelden hiervan zijn agenda afspraken van bezoekers, grafieken met bedrijfsinformatie, verjaardagen en speciaal samengestelde groepsberichten met foto’s” vertelt Arno. Wij zien deze samenwerking dan ook als een waardevolle uitbreiding op de beschikbare mogelijkheden van ons ERP-systeem, dat daarmee nog beter kan aansluiten op de individuele wensen van onze relaties.”

Benieuwd naar ERP-TV, koppelingen met bepaalde bedrijfssystemen of narrowcasting in het algemeen? Neem gerust eens contact met ons op.

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
14 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring