Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Installatie Narrowcasting

Aansluiten narrowcasting spelerHet installeren, of eigenlijk aansluiten, van onze narrowcasting speler is erg makkelijk. De speler heeft stroom en een bekabelde internetverbinding nodig en dient met een VGA of HDMI kabel aan het scherm gekoppeld te worden. Dat is alles!

 De speler wordt altijd plug and play geleverd, wat simpelweg betekent dat alle narrowcasting content al voor u op de speler staat en u de speler zelf alleen nog maar op locatie hoeft aan te sluiten aan het scherm.

U ontvangt altijd een handige installatie handleiding bij de speler waarmee we u stap voor stap door het aansluiten leiden. Ook zijn wij telefonisch altijd bereikbaar voor installatie hulp op afstand. Heeft u hulp nodig of wilt u de installatie uitbesteden?
Dan doen wij dit graag voor u.Installatie monitoren en videowalls


Het aansluiten van de narrowcasting speler is erg makkelijk, maar we begrijpen dat niet iedereen zin of tijd heeft om een monitor of videowall op locatie te installeren. Onze professionele installateurs doen dagelijks niks anders en zorgen altijd voor een vlekkeloze installatie. Indien gewenst installeren zij de monitoren én de speler voor u op locatie. Zij zullen het systeem 100% werkend en -net zo belangrijk- uw locatie netjes en schoon achterlaten.

Het enige wat u zelf hoeft te doen is te zorgen voor stroompunten op locatie en een vrije internet verbinding. Installatie gebeurt altijd op basis van nacalculatie maar heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Merit Media
Lage Mosten, 49
4822 NK Breda

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring