Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Kosten Narrowcasting

Kosten narrowcastingDe kosten voor narrowcasting zijn afhankelijk van uw wensen en de situatie op locatie. Om u toch een indicatie te kunnen geven van narrowcasting kosten, hebben wij een overzicht gemaakt van de benodigdheden voor narrowcasting en wat de gemiddelde kosten daarvoor zijn.Narrowcasting scherm

Wij adviseren altijd gebruik te maken van professionele monitoren. Deze zijn ervoor gemaakt om 24 uur per dag, 7 dagen per week aan te staan en hebben hele goede garantie voorwaarden op locatie. Narrowcasting schermen zijn beschikbaar in verschillende formaten. De meest voorkomende formaten voor narrowcasting zijn -afhankelijk van de locatie en kijkafstand- 32 inch, 40/42 inch en 46 inch. Een standaard 42 inch narrowcasting scherm heeft u tegenwoordig al voor ongeveer € 650 per stuk.


Ophangsysteem narrowcasting scherm

Een narrowcasting scherm kan op verschillende manieren opgehangen worden. De meest gebruikte vormen zijn muurbeugels en plafondbeugels. Uiteraard is het ook mogelijk om grondsteunen te gebruiken. Dit is afhankelijk van de locatie en de kijkhoek van het scherm. Een standaard muurbeugel kost ongeveer € 100 per stuk.

Narrowcasting speler

Voor de aansturing van uw narrowcasting scherm heeft u natuurlijk ook een narrowcasting speler nodig. Deze kleine industriële computer huurt u van ons en is onderdeel van het maandabonnement. 

Het is mogelijk om met één narrowcasting speler meerdere narrowcasting schermen aan te sturen. Ze vertonen dan wel exact dezelfde narrowcasting content. Deze narrowcasting speler kan ook ingezet worden voor videowall.Narrowcasting software

Om er voor te zorgen dat de juiste beelden, op het juiste tijdstip, op de juiste locatie vertoond worden, heeft u een besturingssysteem nodig ofwel narrowcasting software. Dit betekent software op bovengenoemde narrowcasting speler én een besturingssysteem welke u vanaf elke gewenste locatie (web-based), waarmee u één of meerdere spelers kunt aansturen. Bij veel aanbieders moet u voor de hardware en de software flink investeren, maar bij ons betaalt u slechts een vast bedrag per maand (€69 en bij meerdere spelers een lager tarief) en daarvoor krijgt u alle benodigde narrowcasting onderdelen (behalve het scherm).

Narrowcasting content

Naast de materialen heeft u natuurlijk ook professionele narrowcasting content nodig. Onze vormgevers staan voor u klaar om maatwerk templates te ontwikkelen in uw eigen huisstijl. Deze templates zijn herbruikbaar en worden Roll Your Owns (RYO) genoemd, omdat je ze zelf kunt maken (rollen) in een vooraf vastgesteld stramien in uw huisstijl. Een dergelijke RYO heeft u al voor € 375. Dit is een eenmalige investering, omdat u de template daarna oneindig kunt blijven gebruiken!

Narrowcasting installatie


U bent vrij om de monitor en de speler zelf te installeren op locatie. U kunt er ook voor kiezen om dit uit te besteden aan Merit Media. Om de installatie zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen, is er op de locatie van het scherm en de speler minstens één stroompunt en een bekabelde internetverbinding nodig. Onze installatie partner doet de rest!
 De kosten voor installaties zijn altijd op basis van nacalculatie.
Gratis Narrowcasting Check

Benieuwd naar ons narrowcasting systeem? Vraag dan hier de Gratis Narrowcasting Check aan!

Contact

Merit Media
Lage Mosten, 49
4822 NK Breda

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring