Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

WK voetbal in Qatar komt eraan!

Op zondag 20 november gaat het grootste mondiale voetbaltoernooi van start in gastland Qatar! Het speciale aan dit WK is dat het in de winter wordt gehouden, dit heeft alles te maken met het klimaat en de temperatuur.

Ook dit keer zal het Nederlands elftal zijn opwachting maken. Zal het de oranje leeuwen dit jaar lukken om wereldkampioen te worden?

Om niet te hoeven missen hebben we een speciale bibliotheek beschikbaar in het online CMS. Deze bibliotheek bevat een divers aanbod aan WK-content voor op jouw narrowcastingschermen. Zo is er een nieuwsfeed beschikbaar die realtime het allerlaatste nieuws laat zien. Worden de wedstrijden van het Nederlands elftal speciaal aangekondigd, worden het wedstrijdschema van de dag en de poule standen beschikbaar gesteld. Handig om te weten, alle content wordt automatisch geüpdatet! Het enige wat je moet doen is de content in je speellijst(en) zetten.

Wil je meer weten of ben je misschien wel op zoek naar een dynamisch narrowcastingsysteem om dit soort informatie aan uw doelgroep(en) beschikbaar te stellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring