Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Twitter service weer hervat

Auteur: 
Hester Naaktgeboren

Na een onderbreking van enkele weken hebben we onze Twitter service hervat.

Voor degenen die hier onbekend mee zijn: met onze Twitter service kunnen Tweets getoond worden op een (extra) nieuwsbalk onderin het scherm. De Timeline van een user kan gevolgd worden, of er kan een zoekbegrip of hashtag worden gevolgd.

Deze Tweets zullen dan in een nieuwsbalk boven uw normale nieuwsbalk te zien zijn op uw narrowcasting-scherm(en)!

Links naar een website in een Tweet worden door Twitter automatisch ingekort, om de URL zo kort mogelijk te houden. Onze Twitter service zet deze link, indien mogelijk, weer terug naar de originele URL, waarmee afgekorte URL's in uw nieuwsbalk dus verleden tijd zijn.

Om goed duidelijk te maken dat het om een link naar een website gaat wordt vóór de link het teken » toegevoegd. Vóór de link naar een plaatje wordt het teken ¤ getoond. Het is mogelijk om naast de nieuwsbalk(en) een afbeelding te laten plaatsen die, net als de nieuwsbalken, tijdens iedere presentatie/filmpje in beeld blijft. U kunt het Twittervogeltje door de TINS Management Desk laten toevoegen aan uw nieuwsbalken, of bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.

Naast Tweets in een nieuwsbalk komt er na de zomer ook een algemene Twitterpresentatie gevuld met de laatste Tweets van een user of hashtag naar keuze. Wilt u een Twitterpresentatie in uw eigen huisstijl laten ontwikkelen? Neem dan contact op met de TINS Management Desk

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring