Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Narrowcasting een waardevol clublid voor jouw sportvereniging!

Steeds meer sportverenigingen weten narrowcasting te vinden als modern communicatiemiddel voor in het clubgebouw of kantine. Logisch ook, want als er ergens veel te vertellen valt dan is het het wel binnen het verenigingsleven. Om een idee te krijgen van wat sportverenigingen zoal communiceren via het TINS narrowcastingsysteem hebben we de meest relevante onderwerpen voor je op een rijtje gezet.

 

Uitslagen
Welke teams hebben er vandaag gespeeld? Welk team heeft er gewonnen of juist verloren? Volg de leden en teams op hun weg naar het kampioenschap dit seizoen.

 

 

 

 

Evenementen
Staat de jaarlijkse barbecue voor clubleden op de planning? Of het jaarlijkse zomerkamp voor de jeugdleden? Informeer de clubleden eenvoudig over de aankomende events via de schermen in het clubgebouw.

 

 

 

Fotoalbums
Heb je leuke foto’s van clubleden in actie? Of heeft iemand een leuke video gemaakt? Deel deze leuke momenten op de narrowcastingschermen.

 

 

 

 

Weekmenu kantine
Een grote bron van inkomsten is afkomstig uit de kantine. Voor en na het sporten komen veel clubleden samen om even na te praten onder het genot van een hapje en drankje. Promoot eenvoudig het weekmenu of het broodje van de maand!

 

 

 

Sponsoren
Op zoek naar extra inkomsten voor de clubkas? Geef lokale adverteerders de ruimte voor een korte reclameboodschap. Vergeet uiteraard de trouwe sponsors niet, ook zij zijn blij met extra aandacht op de narrowcastingschermen.

 

 

 

Trainingstijden
Wanneer starten de trainingen de komende week? Zijn er afgelastingen? Communiceer op een eenvoudige manier de laatste updates via de narrowcastingschermen.

 

 

 

 

Actueel (sport)nieuws
Houd de clubleden eenvoudig op de hoogte van het allerlaatste sportnieuws via nieuwsfeeds. Of het nu wielrennen, voetbal, tennis of hockey is er is voor bijna iedere denkbare sport wel een leuke nieuwsfeed beschikbaar. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om het laatste landelijke of regionale nieuws te vertonen.

 

 

Weerbericht
Niet geheel onbelangrijk, wat zijn de weersverwachtingen voor de komende dagen? Is het handig om je te kleden tegen regen en kou? Of is het juist handig om iets luchtigs aan te trekken? Door het weerbericht te vertonen geef je eenvoudig antwoord op al deze vragen.

 

 

Enthousiast geworden over de mogelijkheden? En wil je weten welke mogelijkheden narrowcasting nog meer kan bieden voor jouw sportvereniging? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring