Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Merit Media wint DiSin Award 2016!

Met gepaste trots kunnen wij vermelden dat wij de winnaar zijn van de DiSin Award 2016! Deze onderscheiding is onlangs tijdens de ISE beurs in de RAI in Amsterdam uitgereikt. De DiSin Award is een aanmoedigingsprijs en wordt toegekend aan talent in de Benelux op het gebied van beeldschermcommunicatie. Wij hebben deze prijs dit jaar dus in de wacht weten te slepen en wel voor de ontwikkeling van de succesvolle interactieve Xooon StyleGuide!

Xooon StyleGuide
De StyleGuide is een interactief beeldscherm met daarachter een slim softwaresysteem. Met de StyleGuide is de klant in staat, middels een vragenspel, zijn of haar stijl- en smaak te bepalen en daarmee te ontdekken welke meubels daar het beste bij passen. Deze stijlbeschrijving kan ook direct via een QR-code op de Facebook tijdlijn van de klant worden geplaatst.

Productencatalogus
Verder is het interactieve systeem ook een real-time catalogus met alle producten van Xooon. Op deze manier beschikt de klant én de verkoper over alle actuele producten, prijzen en voorraad. De StyleGuide is geplaatst in meer dan 100 Xooon woonwinkels verspreid over 8 landen in Europa.

Stichting DiSin
Stichting DiSin (Digital Signage Nederland) is de brancheorganisatie voor beeldschermcommunicatie en organisator van de DiSin Award. Deze award wordt gesponsord door Toshiba, leverancier van digital signage oplossingen.

Publicaties:
https://www.sign.nl/signnieuws/merit-media-wint-disin-award/
http://www.toshibatec.nl/document-solutions/nieuws/merit-media-wint-disin-award-2016/
http://www.signpro.nl/module/nieuws/Merit%20Media%20wint%20DiSiN%20Award%202016

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
14 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring