Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Merit Media hoofdsponsor van het 95-jarige Onze Lieve Vrouwelyeum in Breda!

Auteur: 
Leslie Stubbs

Het Onze Lieve Vrouwelyceum (OLV) in Breda is al jaren een zeer gewaardeerde klant. Ze maken al jaren gebruik van het TINS narrowcasting systeem ter verbetering van de communicatie naar zowel de leerlingen als eigen medewerkers, op diverse schermen in het karakteristieke schoolgebouw.

Het jaar 2018 is een speciaal jaar voor het OLV. Dit is namelijk het jaar dat de school maar liefst 95 jaar bestaat. Volgens goede traditie vieren zij een lustrum jaar, vandaar dat dit jaar volledig in het teken staat van deze bijzondere mijlpaal. Op 30 november jl. vond de aftrap plaats van dit jubileumjaar: “OLV 95 jaar springlevend!”. Zo zijn er dit jaar tal van festiviteiten, reünies en overige activiteiten.

Als onderdeel van deze gebeurtenis hebben zij ons als narrowcasting toeleverancier gevraagd of we (als sponsor) eens zouden willen kijken of we een alternatief zouden kunnen verzinnen voor het oude metalen sponsorbord. Een klus die ons op het lijf geschreven is natuurlijk.

We hebben begin dit jaar een volledig nieuwe 55 inch monitor van Philips geïnstalleerd op een centrale plek binnen de school. Hierop tonen we op een moderne en dynamische wijze alle sponsoren van de “Club van 95”. Als één van de drie hoofdsponsoren hebben wij het beheer van dit scherm op ons genomen, waardoor alle OLV-sponsoren een mooie plek toebedeeld krijgen.

We wensen het OLV een bijzonder jaar toe en hopen dat er nog vele zullen volgen!Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Lage Mosten, 49
4822 NK Breda

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring